Risto Radunović: Važan momenat za nas, za nacionalni tim, za Crnu Goru...

Duel sa selekcijom Bosne i Hercegovine je duel na sve ili ništa – domaćin bi pobjedom ugasio nade Crne Gore, ostala dva moguća rezultata označila da će ishod mini-turnira grupe 3 biti odlučen u posljednjem kolu.

14398 pregleda0 komentar(a)
Marko Vukčević, Risto Radunović i Miloš Raičković na treningu, Foto: FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore putuje sjutra u Zenicu, gdje će u petak (20.45) igrati sa selekcijom Bosne i Hercegovine pretposljednji meč grupe 3 B Lige nacija.

Izabranici Miodraga Radulovića stvorili su šansu da poslije dugo vremena (i godina) igraju utakmicu koja odlučuje o nečemu, i to ne o bilo čemu – u igri je plasman u A Ligu nacija i siguran baraž za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

“Veoma bitan momenat za sve nas, za reprezentaciju, za Crnu Goru, ali ne bi trebalo da pravimo preveliki pritisak. Potrebno je da se fokusiramo da damo maksimum kao što smo uradili na prethodna četiri meča u junu i učinimo sve da napravimo korak naprijed”, kaže Risto Radunović.

Duel sa selekcijom Bosne i Hercegovine je, praktično, duel na sve ili ništa – domaćin bi pobjedom ugasio nade Crne Gore, ostala dva moguća rezultata označila da će ishod mini-turnira grupe 3 biti odlučen u posljednjem kolu.

“Atmosfera je odlična, raspoloženje pravo, vjerujemo u sebe i dobar rezultat”, ističe bek rumunskog FCSB.

Meč velike važnosti donosi dosta tenzija na terenu, očekuje se tvrda i takmičarska utakmica, kakva je bila i u Podgorici, a koja je završena bez pobjednika.

“Biće teško, ali mislim da smo spremni za sve. Oni su odigrali dobro u prvom meču, pokazala da je kvalitetan tim, sa odličnim igračima. Čeka nas jak rival”, zaključio je Radunović.