SDP predala listu za izbore u Danilovgradu

"Vizija kandidata za odbornike je da grad učine pokretačem razvoja, napretka i kvalitetnog života, kako bi Danilovgrad bio grad u kojem se sa zadovoljstvom živi i radi, a ne mjesto iz kojeg se odlazi u potrazi za boljim uslovima za život"

4416 pregleda3 komentar(a)
Foto: SDP

Socijaldemokratska partija dostavila je Opštinskoj izbornoj komisiji u Danilovgradu izbornu listu "SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad", a nosilac je Željko Brajović.

"Lista predstavlja politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata Socijaldemokratskoj partiji koji su kroz svoj dosadašnji rad i aktivizam dakazali da su im opšte dobro i razvoj zajednice – ključne životne vodilje", navodi se u saopštenju Socijaldemokratske partije (SDP).

Brajović je istakao da je želja svih koje je okupio ovaj koncept da pokažu da se u Danilovgradu može raditi puno bolje i drugačije, na zadovoljstvo svih Danilovgrađana.

"Vizija kandidata za odbornike je da Danilovgrad učine pokretačem razvoja, napretka i kvalitetnog života, kako bi Danilovgrad bio grad u kojem se sa zadovoljstvom živi i radi, a ne mjesto iz kojeg se odlazi u potrazi za boljim uslovima za život", kazao je Brajović.