Tuborg Open i nastavak turneje CAPBORG-a, uz poklone za posjetioce

Tuborg Montenegro prirediće još jedan u nizu sjajnih događaja u ovoj godini. Večeras u 20.00h na uglu Bokeške i Njegoševe ulice za DJ pultom biće jedan od najpopularnijih DJ-eva današnjice James Zabiela. Ljubitelji elektronske muzike će sigurno uživati, dok će domaću podršku činiti Mr Lekka.

14340 pregleda0 komentar(a)
Foto: Tuborg

Pored toga, Tuborg će podgoričkoj publici predstaviti sjajnog DJ robota CAPBORG, koji je premijerno prikazan prije mjesec dana u okviru Sea Dance festivala u Budvi. Podsjećamo da je riječ o nesvakidašnjoj instalaciji koja je oduševila sve ljude koji su imali priliku da ga vide i čuju na plaži u Buljarici.

foto: Tuborg

Capborg je rezultat Tuborgove aktivacije kroz koju je pozvao pratioce da sakupljaju čepove i mijenjaju ih za nagrade. Za kratko vrijeme prikupljeno je preko pola miliona čepova, koji su iskorišteni upravo za izradu Capborg-a u visini od sedam metara sa pokretnim, laserskim, audio i hologramskim segmentima. Pozivamo sve ljubitelje dobre muzike i piva da dođu i uživaju uz bitove fantastičnog Zabiele, a svi oni koji se fotografišu pored neobičnog Capborga, objave fotografiju i na Instagramu taguju Tuborg Montenegro (@tuborgmne), očekuju zanimljivi pokloni. Čekamo vas večeras u Podgorici. Open to more!