Pet maloljetnika iz Bara će krivično odgovarati zbog nasilničkog ponašanja

"Oni su, kako se sumnja, 6. oktobra, u jednom ugostiteljskom objektu u Baru, nakon kraćeg verbalnog konflikta, fizički napali oštećenog D.D. i zadali mu više udaraca u predjelu tijela, nanoseći mu tom prilikom lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije

11995 pregleda6 komentar(a)
Bar (ilustracija), Foto: Miljana Kljajić

Pet maloljetnjih osoba iz Bara sumnjiče se da su fizički napali D.D. (19) i zadali mu više udaraca u predjelu tijela, nanoseći mu tom prilikom lake tjelesne povrede.

Protiv njih je barska policija podnijela krivičnu prijavu državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Krivična prijava je podnijeta protiv J.L. (16), G.V. (15), O.K. (15), M.M. (15) i D.B. (14), a sumnjiče se da su izvršile krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu D.D, takođe iz Bara.

"Oni su, kako se sumnja, 6. oktobra, u jednom ugostiteljskom objektu u Baru, nakon kraćeg verbalnog konflikta, fizički napali oštećenog D.D. i zadali mu više udaraca u predjelu tijela, nanoseći mu tom prilikom lake tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.