Baš po mjeri penzionera

Specijalne pogodnosti za sve članove Senior Kluba

36661 pregleda0 komentar(a)
Foto: IDEA

Da li ste znali da postoji kartica lojalnosti posebno prilagođena potrebama i željama penzionera? Naime, Senior klub Super Kartice svojim članovima omogućava dodatne benefite, koje između ostalog obuhvataju odloženo plaćanje, dodatne bodove i specijalne popuste.

foto: IDEA

Prelistajte IDEA katalog i pronađite snižene cijene proizvoda. U periodu od 20. do 22. oktobra, svi članovi Senior kluba za svaki račun preko 15 eura dobijaju i dodatnih 100 bodova na svojoj Senior Kartici.

Kako funkcioniše Senior klub?

Senior članovi koristeći Super Karticu sakupljaju bodove prilikom svake kupovine u IDEA prodavnicama. Svakih potrošenih 0,60 eura donosi jedan bod, a bodovi se sakupljaju tri mjeseca, a u naredna tri se koriste. Svakog drugog četvrtka članove Senior kluba očekuju dupli bodovi za svaku kupovinu, a još jedan važan dan je i Super Subota, kada svaka kupovina preko 20 eura donosi dodatne bodove.

foto: IDEA

Senior Bon članovima Senior kluba omogućava odloženo plaćanje na 4 mjesečne rate bez kamate u IDEA prodavnicama. Bon u vrijednosti od 100 eura se može iskoristiti tri puta godišnje i to 15. januara, 15. maja i 15. septembra.

Svakog 20. i 21. u mjesecu svi penzioneri ostvaruju 10% popusta na cjelokupnu kupovinu. Popust se ne odnosni na akcijske artikle, zaključane cijene, vaganu robu, cigarete, vaučere i štampu.

foto: IDEA

Još uvijek nemate Senior Super Karticu?

Za one koji nisu članovi Senior kluba, sad je pravo vrijeme da uzmu Senior Super karticu, jer ukoliko u periodu od 20. do 22. oktobra potroše 50€ dobijaju 500 bodova (5€) dobrodošlice, koje mogu koristiti počev od 01.11.

Zainteresovani penzioneri koji žele da postanu dio Senior Kluba mogu to da učine popunjavanjem pristupnice koju mogu pronaći u bilo kojoj IDEA prodavnici.

Više detalja o Super Kartici za penzionere možete saznati putem besplatnog broja 080 000 000 radnim danima od 08 do 20h ili OVDJE.

FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA