Donirano arhitektonsko idejno rješenje za rekonstrukciju stare zgrade Onkologije

Iz KCCG su saopštili da objekat obuhvata suteren, prizemlje i sprat što ukupno iznosi 2710 metara kvadratnih novopredviđenog prostora koji će obezbijediti hematološkim pacijentima bolje i bezbjednije uslove liječenja a zaposlenima bolje uslove za rad

4710 pregleda3 komentar(a)
Fotografija koju je dostavio KCCG, Foto: KCCG

Arhitektonski biro ING Invest iz Danilovgrada donirao je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) arhitektonsko idejno rješenje za rekonstrukciju stare zgrade Onkologije.

U ime arhitektonskog biroa Veselin Bato Radulović uručio je direktorici KCCG Ljiljani Radulović idejno rješenje (tehničku dokumentaciju).

Projektom je, kako je saopšteno iz Kliničkog centra Crne Gore, previđena dogradnja i nadogradnja prostora stare zgrade Onkologije za potrebe proširenja Centra za hematologiju.

Navode da objekat obuhvata suteren, prizemlje i sprat što ukupno iznosi 2710 metara kvadratnih novopredviđenog prostora koji će obezbijediti hematološkim pacijentima bolje i bezbjednije uslove liječenja a zaposlenima bolje uslove za rad.

Dodaju da vrijednost donacije, odnosno, idejnog rješenja, iznosi blizu 23 hiljade eura.

FOTO: KCCG
FOTO: KCCG
FOTO: KCCG
FOTO: KCCG

Prilikom primopredaje projekta Radulović je, kako je saopšteno, zahvalila, ne samo na ovoj, već i svim dosadašnjim donacijama i podršci koju je ta ustanovala imala od ING Investa i Radulovća lično.

U to ime ona je, kako se navodi, uručila zahvalnicu Arhitektonskom birou kao i Raduloviću, uvjerena da će, kako je kazala, njegov primjet slijediti sve kompanije i pojedinci koji su u mogućnosti da podrže razvojne projekte KCCG-a kao najreferentniju zdrvastvenu ustanovu u zemlji.

"Radulović je sa ponosom podsjetio na do sada uspješno realizovane projekte između dvije institucije na zadovoljstvo pacijenata i zaposlenih. Osim osnovne djelatnosti kojom se bavi firma, posebno je istakao filatropski rad i naglasio da će tako biti i ubuduće", navodi se u saopštenju.