Borovinić Bojović: Vukčević osim interesa vođe, brani i svoje tri plate

"Veselin Vukčević, za kog do sada nikad nijeste čuli, predsjednik je OIK-a, sekretar Skupštine Glavnog grada i predsjednik borda direktora gradskog preduzeća A.D. Plodovi, koje postoji od 2004. godine, a od kog nikakve koristi nemaju ni građani, ni grad"

20558 pregleda51 komentar(a)
Borovinić Bojović, Foto: Boris Pejović

Jelena Borovinić Bojović, nositeljka liste "Za budućnost Podgorice" na izborima održanim 23. oktobra, saopštila je da "izvjesni" Veselin Vukčević, predsjednik Opštinske izborne komisije Glavnog grada neće da sazove sjednicu na kojoj će formalno proglasiti rezultate izbora, na kojima su građani Podgorice ubjedljivo sa 62 odsto srušili DPS, između ostalog, kako je navela, zato što to samo za njega znači da će da ostane bez tri plate.

"Pod 1. Veselin Vukčević, za kog do sada nikad nijeste čuli, predsjednik je OIK-a.

Pod 2. Veselin Vukčević, za kog dosad nikad nijeste čuli, i sekretar je Skupštine Glavnog grada.

Pod 3. Veselin Vukčević, za kog dosad nikad nijeste čuli, predsjednik je borda direktora gradskog preduzeća A.D. Plodovi, koje postoji od 2004. godine, a od kog nikakve koristi nemaju ni građani, ni grad , osim što direktor i njegovi kompanjoni stavljaju novac građana u svoje džepove", navela je Borovinić Bojović u saoštenju koje je medijima dostavila Demokratska narodna partija (DNP).

Dodaje da pošto sad svi znaju ko je i što je - Veselin Vukčević ne treba da se više ponižava...

"Ne budite halapljivi, ne vrijeđajte zdrav razum građana, prestanite da nastojite da suspendujete izbornu volju građana, već zakažite sjednicu da biste se i Vi lično upoznali s ishodom izbora koji lično za Vas znači: 1. Da više nećete biti sekretar Skupštine Glavnog grada; 2. Da više nećete biti predsjednik borda direktora "Plodova"; 3. Da više nećete biti predsjednik OIK-a", kaže Borovinić Bojović.

Ona navodi da osim interesa vođe, ovako je svima jasno i nacrtano da Vukčević branite svoje tri plate.

"Lično Vam obećavam da će Vašim odlaskom najmanje troje vrijednih Podgoričana naći posao shodno svom znanju i vještinama", zaključila je Borovinić Bojović.