Crna Gora će "prebiti" Litvaniju i plasiraće se na Mundobasket

To je nakon meča u Sarajevu kazao Stojan Ivković, crnogorski trener i nekadašnji član stručnog štaba našeg nacionalnog tima, u vrijeme dok je selektor bio Luka Pavićević

4706 pregleda0 komentar(a)
Stojan Ivković, Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je pobijedila Mađarsku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo rezultatom 83:76, ima pobjedu manje od Crne Gore, tri kola prije kraja, ali gotovo da nema šansi da se plasira na Mundobasket.

To je nakon meča u Sarajevu kazao Stojan Ivković, crnogorski trener i nekadašnji član stručnog štaba našeg nacionalnog tima, u vrijeme dok je selektor bio Luka Pavićević.

Ivkovićeva računica je jednostavna...

"Litvanija i Francuska su prve dvije iz naše grupe, a mislim da će Crna Gora proći kao treća. Crna Gora je u prednosti nad svim ostalim selekcijama. Imaju pobjedu više, Bosnu su dobili sa 19 razlike, trebalo bi da ih dobijete ovdje sa većom razlikom, to je 'klimavo'. Ja mislim da ne možete nadoknaditi taj zaostatak. U sljedećem kolu će se sve raščistiti. Vi idete u Francusku, tamo ćete 'dobiti po glavi', a Crnogorcima dolazi Litvanija, oni će je 'prebiti' i biće dvije pobjede razlike", poručio je Ivković.

Crna Gora u ponedjeljak dočekuje Litvaniju.