Sky Bar Hilton Podgorica - posebno mjesto za vaše posebne trenutke

Kreirajte najljepše uspomene sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima u autentičnom ambijentu zatvorenog dijela Sky Bara

25619 pregleda0 komentar(a)
Foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Ukoliko tragate za modernim, privatnim, drugačijim mjestom, sa spektakularnim pogledom na najljepši dio Podgorice, vaša potraga je završena.

Sky Bar, koji se nalazi na samom vrhu hotela Hilton u Podgorici, savršena je lokacija za bilo koju vrstu proslave - bilo da je riječ o poslovnim koktelima, korporativnim zabavama, ali i privatnim proslavama kao što su rođendani, godišnjice i svi ostali vama bitni datumi.

Kreirajte najljepše uspomene sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima u autentičnom ambijentu zatvorenog dijela Sky Bara.

foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Na vašoj zabavi poslužite koktele sa prepoznatljivim Hilton pečatom, a svojim gostima priuštite i nezaboravne ukuse vrhunskih majstora iz naše kuhinje, u kojima možete uživati dok se nebo smjenjuje iz dana u noć.

Otvoreni, nesmetani pogledi na grad, odvojenost od ulične gužve i buke, ovaj autentičan prostor na krovu čini izvanrednim mjestom za korporativne i privatne događaje. Uz ambijent koji omogućava vizuelnu i fizičku odsječenost od spoljašnjeg svijeta, stvara se atmosfera ekskluzivnosti.

foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Odabir adekvatnog ambijenta u velikoj mjeri utiče na uspjeh zabave koju organizujete, iz tog razloga, naš tim profesionalnih ljudi će uraditi sve da vaša proslava zaista bude nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas na e-mail adresu: podgorica.sales@hilton.com ili putem telefona +382 20 443 443.

Neka vaši događaji budu obavijeni elegancijom.