Novi izgled Dalmatinske za 150.000 eura

Aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković rekao je da će se ovom temeljnom sanacijom, u dužini od 700 metara, olakšati odvijanje saobraćaja u tom dijelu Podgorice

8797 pregleda17 komentar(a)
Novi izgled Dalmatinske, Foto: PG Biro

Dalmatinska ulica u Podgorici dobila je novi izgled, a kako je naveo izvršni direktor "Puteva d.o.o." Radenko Bulatović, vrijednost ove sanacije bila je 150.000 eura.

Aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, kako se navodi u saopštenju iz Glavnog grada, istakao je da se ulica nalazila u lošem stanju, a da će se ovom temeljnom sanacijom, u dužini od 700 metara, olakšati odvijanje saobraćaja u tom dijelu Podgorice.

Povezani članci

01. Novembar 2022.

Počeli radovi na sanaciji Dalmatinske ulice u Podgorici

"Imajući u vidu da se Dalmatinska ulica, uprkos svom značaju, nalazila u jako lošem stanju, pristupili smo temeljnoj sanaciji ulice. Zahvaljujući našim vrijednim kolegama iz privrednog društva Putevi, ova ulica je dobila potpuno novi izgled", rekao je Vuković.

FOTO: PG Biro
FOTO: PG Biro
FOTO: PG Biro
FOTO: PG Biro

Dodao je da ako se pogleda šira slika, ostalo je da se saniraju Bulevar knjaza Danila, nekadašnji Cetinjski put.

"Četvrtinu posla smo odradili, unazad godinu i po", istakao je Vuković i najavio da će već naredne sedmice početi temeljna sanacija Bulevara knjaza Danila.