Mornar u utakmici velikog uloga dočekuje Split, nastup Mihailovića pod znakom pitanja

Duel u "Topolici" igra se sjutra od 18 časova

4055 pregleda0 komentar(a)
Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro

Pred košarkašima Mornara je bitna utakmica - Barani sjutra (18) u "Topolici" dočekuju Split u 9. kolu Admiralbet ABA lige.

Važna utakmica za ekipu Mihaila Pavićevića koja ima pobjedu više od sjutrašnjeg rivala, a koja je u seriji od dva poraza u regionalnom takmičenju.

"Jedan period treninga koji smo imali je dao rezultat. Podigli smo nivo igre i nadam se da smo i ovu nedelju iskoristili na pravi način. U ABA ligi nema lakih protivnika - očekuje nas teška utakmica sa Splitom. Svaka pobjeda mnogo znači, veliki je ulog za obje ekipe. Mislim da smo toga svjesni i da ćemo dati maksimum", rekao je u najavi meča Pavićević.

Pod znakom pitanja je nastup Vladimira Mihailovića.

"Imamo problema što se tiče povreda. Neizvjesno je da li će igrati Vladimir Mihailović koji je povrijedio šaku na utakmici u Čačku. Vidjećemo do početka utakmice da li će biti spreman. Zavisi od dodatnih pregleda na koje je upućen. Normalno, nećemo rizikovati - ako bude spreman igraće, ako ne bude, ima nas dosta zdravih. Ovo je još jedna obaveza za druge igrače da pruže još veči maksimum i nadomjestimo njegov izostanak", kazao je Pavićević.

Standings provided by Sofascore