Abazović: Danilovgrad ima sve predispozicije da postane vodeći privredni centar

"Završetak radova na kapitalnoj putnoj investiciji, krupan je doprinos u ovom nastojanju"

3080 pregleda1 komentar(a)
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore

Danilovgrad ima sve predispozicije da se etablira kao jedan od vodećih privrednih centara, zbog svojih geografskih karakteristika, ali i odlične infrastrukturne povezanosti, saopštio je premijer Dritan Abazović.

„Završetak radova na kapitalnoj putnoj investiciji, krupan je doprinos u ovom nastojanju“, naveo je Abazović u čestitki povodom Dana Opštine Danilovgrad.

On je čestitku uputio predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine Opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građanima Danilovgrada.

Abazović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, kazao da je zadatak koji imperativno stoji pred novom, ali i budućim administracijama na lokalnom i državnom nivou, da doprinesu razvoju infrastrukture, te potpuno održivom iskorišćavanju agrarnog, energetskog i turističkog potencijala bjelopavlićkog kraja.

„Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporom učiniti da Danilovgrad u potpunosti bude spreman za implementaciju ambicioznih privrednih projekata. Želim vam da se iz Danilovgrada nadaleko osjeti nova energija i prepozna svježi zamah kvalitetnih ideja i snage, koji će odgovarati na pitanja i izazove sa kojima se suočavaju građani", zaključio je Abazović.