SD Tivat: Nedopustivo da predsjednik SO ide na Odbor za dijasporu i Srbe u regionu o trošku građana

"Radi se o klasičnoj zloupotrebi službenog položaja i opštinskog novca kojim se, u ovom slučaju, finansira nešto što ama baš nikakve veze sa SO Tivat i našom opštinom koja se, podsjetićemo Miljana Markovića, nalazi u državi Crnoj Gori, nema", navodi se u saopštenju SD -a

4126 pregleda11 komentar(a)
Tivat (Ilustracija), Foto: Siniša Luković

Socijaldemokrate Tivta osudile su odlazak predsjednika Skupštine te opštine Miljana Markovića na treću sjednicu Odbora za dijasporu i Srbe u regionu, o kako tvrde "trošku građana".

"Odlazak nelegitimnog predsjednika SO Tivat Miljan Marković kako bi predstavljao Opštinu Tivat, na trećoj sjednici juče održanoj, u najmanju ruku je skandalozan", navodi se u saopštenju SD Tivat.

Ističu da ne ulaze u nacionalna opredijeljenja ali da je nedopustivo, kako kažu, "da on, na sastanak ovog tipa, ide kao lokalni funkcioner i o trošku građana".

"Kao Miljan Marković, građanin Crne Gore i Tivta, neko ko se bavi politikom, o svom trošku može da pođe gdje hoće i da to plati koliko hoće", dodaje se u saopštenju.

"Radi se o klasičnoj zloupotrebi službenog položaja i opštinskog novca kojim se, u ovom slučaju, finansira nešto što ama baš nikakve veze sa SO Tivat i našom opštinom koja se, podsjetićemo Miljana Marković, nalazi u državi Crnoj Gori, nema", zaključuje se u saopštenju SD Tivta.