Šta korisnici iz Crne Gore najviše pretražuju na poznatom sajtu za odrasle

Kada je u pitanju globalna statistika, na prvom mjestu se nalazi "reality", odnosno "stvarna" kategorija, za koju je zainteresovanost porasla za 169 odsto

6632 pregleda3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Poznati sajt za odrasle Pornhab objavio je i ove godine podatke o tome šta korisnici interneta najviše pretražuju na toj stranici.

Posjetioci stranice iz Crne Gore, kao i prošle godine, najviše su pretraživali kategoriju "Milf" (skraćenica koja označava seksualno privlačnu ženu koja je starija nekoliko godina od osobe koja koristi izraz).

Istu kategoriju najviše su pretraživali i posjetioci iz Srbije i Bosne i Hercegovine, dok je, kada su u pitanju oni iz Hrvatske i Slovenije, to kategorija "lesbian".

Na prvom mjestu, kada je u pitanju globalna statistika, nalazi se "reality", odnosno "stvarna" kategorija, za koju je zainteresovanost porasla za 169 odsto u odnosu na 2021. Žanr predstavlja "parove koji su zaista u vezi i imaju pravi initmni odnos".

Među zemljama koje najviše pretražuju pomenuti sajt za odrasle, Sjedinjene Američke Države su na prvom mjestu, a zatim slijede Velika Britanija, Francuska, Japan, Meksiko, Italija...

Gledanost na Pornhabu najveća je nedjeljom, najmanja petkom, a korisnici sajt najčešće posjećuju u periodu od 22 sata do jedan iza ponoći.