Novogodišnji paketići za oko 400 župskih mališana

"Nema veće sreće od zdrave i zadovoljne djece i zato je na svima nama da uložimo napor da njihovo detinjstvo bude srećno, što je dobra osnova da uspješno savladaju sve životne prepreke", kazao je predsjednik Savjeta MZ Župa

2059 pregleda0 komentar(a)
Sa akcije, Foto: MZ Župa

Učenici Osnovne škole "Dušan Bojović" iz nikšićke Župe i mališani iz vrtića "Mačak", njih oko 400, dobili su novogodišnje paketiće koje im je obezbijedio Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa, uz pomoć firme Uniprom metali.

Riječ je o akciji koju MZ realizuje već šest godina, a paketiće je uručio predsjednik Savjeta MZ Župa, Dragoljub Radulović.

"Nema veće sreće od zdrave i zadovoljne djece i zato je na svima nama da uložimo napor da njihovo detinjstvo bude srećno, što je dobra osnova da uspješno savladaju sve životne prepreke. Djeca su naše najveće bogatstvo. Podržimo ih", poručio je Radulović.

On je djeci i zaposlenima u školi i vrtiću poželio srećne nastupajuće praznike, da ih u zdravlju i veselju provedu sa svojim porodicama, a nastavnom kadru obećao punu podršku od strane Savjeta MZ Župa i u 2023. godini.