Katić: Božić nas uči da ljudskost i dobrota treba da budu vodilje svih naših djela

Predsjednik Opštine Herceg Novi poručio je da praznik rođenja Isusa Hrista podsjeća da je veliki onaj čovjek koji pruži ruku pomoći drugome, ima zahvalnost i razumijevanje prema životu, koji vidi ljepotu i ljubav u ljudima

2972 pregleda2 komentar(a)
Katić, Foto: Kabinet predsjednika Opštine Herceg Novi

Predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, uputio je čestitku svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti i sveštenstvu koji Badnji dan i Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

"Vjernicima katoličke vjeroispovijesti, sveštenstvu i svima koji vjerske praznike slave po gregorijanskom kalendaru želim srećan Badnji dan i Božić, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi", poručio je Katić.

Navodi da praznik rođenja Isusa Hrista podsjeća da je veliki onaj čovjek koji pruži ruku pomoći drugome, ima zahvalnost i razumijevanje prema životu, koji vidi ljepotu i ljubav u ljudima.

"Božić nas uči da ljudskost i dobrota treba da budu vodilje svih naših djela, tokom prazničnih i svih dana koji ih prate, uz vjeru da svako u sebi nosi snagu da sopstveni dom i cijelu našu zajednicu učini boljom i sigurnijom za sve", kazao je Katić, a navodi se u saopštenju Opštine Herceg Novi.

Neka ovaj veliki praznik bude, kako ističe, nadahnuće za praštanje, razumijevanje i bliskost među ljudima.

"Želim vam srećan i blagosloven Božić, da ga proslavite u dobrom zdravlju, miru, slozi i sreći, darujući ljubav i pažnju svojim najbližima", zaključio je Katić.