Princ Hari u knjizi tvrdi da ga je Vilijam fizički napao

Princ Hari je naveo da se sukob dogodio u njegovom domu u Londonu 2019. godine i ostavio ga s vidljivom povredom na leđima nakon što ga je princ od Velsa zgrabio za okovratnik i pokidao mu ogrlicu prije nego što ga je srušio na pod

5593 pregleda12 komentar(a)
Foto: Reuters

Vojvoda od Saseksa Hari u svojoj knjizi koja još nije objavljena navodno tvrdi da ga je brat Vilijam fizički napao zbog braka s Megan Markl, objavio je Gardijan.

U svojoj dugo očekivanoj autobiografiji do koje su došli novinari Gardijana, princ Hari je naveo da se sukob dogodio u njegovom domu u Londonu 2019. godine i ostavio ga s vidljivom povredom na leđima nakon što ga je princ od Velsa zgrabio za okovratnik i pokidao mu ogrlicu prije nego što ga je srušio na pod.

Hari nadalje tvrdi da je Vilijam američku glumicu nazvao „teškom“, „bezobraznom“ i „toksičnom“ – što su komentari za koje je mlađi brat rekao da ponavljaju „priče medija“ o njegovoj supruzi, prenosi N1.

Prema Gardijanu, „ova scena jedna je od mnogih nevjerovatnih scena“ opisanih u Harijevoj autobiografiji pod naslovom „Spare“ koja bi trebalo da bude objavljena 10. januara.

Britanski list je objavio da je uspio dobiti primjerak knjige uprkos „strogim sigurnosnim mjerama prije objavljivanja“.