Murinjo o Zaniolu: I ja bih da vidim porodicu u Londonu...

"To što želi da napusti Romu, ne znači da će se na kraju i desiti. Iskreno, mislim da će biti s nama i prvog februara (nakon što se završi zimski prelazni rok), jer nema pravih ponuda", rekao je Portugalac

4434 pregleda0 komentar(a)
Foto: AS Roma/Twitter

Nikolo Zaniolo je mogao da postane simbol Rome, ali je odavno postalo jasno da od toga nema ništa.

Nekada veliki talenat, sada 23-godišnjak iza kojeg je nekoliko teških povreda, javno je zatražio od "vučice" da mu dozvoli da u januarskom prelaznom roku napusti klub.

Pričao je o tome posljednjih dana i Žoze Murinjo, a i navijači su u utakmici Kupa protiv Đenove zvižducima jasno poručili mladom igraču šta misle o njegovom ponašanju...

Zaniolo zbog kompletne situacije nije bio u kombinaciji za duel sa Specijom, nakon kojeg je Murinjo istakao:

"Zaniolo je tražio da ide, to je njegova želja. Ali, to što želi da napusti Romu, ne znači da će se na kraju i desiti. Iskreno, mislim da će biti s nama i prvog februara (nakon što se završi zimski prelazni rok), jer nema pravih ponuda", rekao je Murinjo.

Odgovorio je u svom stilu na konstataciju novinara da Zaniola želi Totenhem.

"I ja bih otišao u London, tamo mi je porodica i želim da se vidim s njom, da ručamo zajedno. Ali, sada sam ovdje i samo to je bitno", kazao je Portugalac.

Totenhem navodno pokušava da Zaniola dovede na pozajmicu do kraja sezone, dok Roma želi da italijanskog reprezentativca proda za makar 35 miliona eura.