Spajić: Sticajem okolnosti stan je kupila moja bivša djevojka

"Kada sam dobio novac za taj stan i taj prijem novca prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK) odmah sam otvorio sve račune na uvid - što mislim da do sada nije uradio nijedan političar u Crnoj Gori. Na taj način sam završio svoj dio posla"

52243 pregleda219 komentar(a)
Spajić, Foto: Luka Zeković

Milojko Spajić, lider Pokreta Evropa sad i kandidat na predsjedničkim izborima 19. marta, pokazao je dokumenta za koja tvrdi da dokazuju kako ne posjeduje nekretninu u Beogradu.

On je to uradio gostujući na Radio televiziji Nikišić (RTNK), nakon što ga je zbog stana u glavnom gradu Srbije prozvao lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Spajić je istakao da je stan bio u izgradnji i da nije imao upotrebnu dozvolu do 2022 - zbog čega, kako tvrdi, tada je i upisan na njegovo ime.

"Kada je dobio upotrebnu dozvolu upisan je na moje ime - znači upisan je tek 2022. godine, jer je tada dobio tu dozvolu. Tada je upisan u katastar i odmah poslije toga prebačen na kupca koji je od mene kupio taj stan. Sticajem okolnosti taj stan je kupila moja bivša djevojka", naveo je Spajić.

FOTO: RTV Nikšić
FOTO: RTV Nikšić
FOTO: RTV Nikšić
FOTO: RTV Nikšić

Kaže da je taj stan kupljen 2018. i prodat u decembru 2020. godine.

"Kada sam dobio novac za taj stan i taj prijem novca prijavio Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK) odmah sam otvorio sve račune na uvid - što mislim da do sada nije uradio nijedan političar u Crnoj Gori. Na taj način sam završio svoj dio posla", zaključio je Spajić.