Novska lista podržala Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima

"Novska Lista smatra da izborom Jakova Milatovića za predsjednika, Crna Gora ulazi u novu eru u kojoj će dominirati ekonomska pitanja i nastavak politike podizanja standarda građana", naveli su iz te partije

5745 pregleda13 komentar(a)
Foto: Boris Pejović

Novska Lista podržala je Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima koji će se održati 19. marta.

"Kandidatura Jakova Milatovića i programske smjernice Pokreta Evropa Sad u potpunosti su u skladu sa programom Novske Liste, te vizijom moderne decentralizovane države sačinjene od jakih lokalnih zajednica", naveli su iz te partije.

Dodaju da je za ujedinjenje, ekonomski i društveni napredak Crne Gore, te unaprijeđenje imidža u svijetu potreban mlad i hrabar političar neukaljane prošlosti i progresivnog razmišljanja.

"Novska Lista smatra da izborom Jakova Milatovića za predsjednika, Crna Gora ulazi u novu eru u kojoj će dominirati ekonomska pitanja i nastavak politike podizanja standarda građana. Izborom Jakova Milatovića, zadaće se konačni udarac višedecenijskoj politici podjela i tajkunskih privatizacija koja je uništila ekonomiju države, a naročito gradova poput Herceg Novog", navodi se u saopštenju.