Konkurs MPŠV: Novčane nagrade za tri najbolje fotografije vezane za poljoprivredu

"Rok za dostavljanje fotografija je 20. mart ove godine. Za prijavu na Konkurs potrebno je dostaviti ime i prezime autora, kontakt telefon, elektronsku adresu i fotografiju ili više njih uz kratak opis", navodi se u saopštenju

2247 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede (MPŠV) raspisuje foto konkurs za najbolje fotografije vezane za crnogorsku poljoprivredu.

"Autorima tri najbolje fotografija biće dodijeljene novčane nagrade. Za prvo mjesto opredijeljeno je 250 eura, drugo 150 eura i treće 100 eura", navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Kako su poručili iz MPŠV, pravo učešća imaju svi građani Crne Gore, a fotografije moraju biti djelo autora nastalo na teritoriji naše zemlje.

"Autor je lično odgovoran za prikazani motiv i za eventualno kršenje autorskih prava", ističe se u saopštenju.

"Rok za dostavljanje fotografija je 20. mart ove godine. Za prijavu na Konkurs potrebno je dostaviti ime i prezime autora, kontakt telefon, elektronsku adresu i fotografiju ili više njih uz kratak opis", navodi se u saopštenju.

Dodaju da se nepotpune prijave se neće razmatrati, dok se prijave za konkurs šalju na mejl prmpsv.cg@gmail.com.

"MPŠV zadržava pravo da koristi sve fotografije dobijene po osnovu javnog konkursa", ističe se u saopštenju.

"Konkurs je raspisan u cilju promocije crnogorske poljoprivrede, autohtonih proizvoda, ruralnih područja, šansi za agrobiznis i razvoj ruralnog turizma (motivi domaćih životinja, voća, povrća, mehanizacije, objekata i sl.)", zaključuje se u saopštenju.