Adžić: Pred Crnom Gorom je vrijeme u kojem se bavljenje kriminalom nikom neće isplatiti

Najveći benefit dvogodišnjeg stvaranja pravne države je da više nema nedodirljivih i privilegovanih, zakon je jednak za sve", poručio je Adžić

16848 pregleda22 komentar(a)
Adžić, Foto: Boris Pejović

Kriminalci neće upravljati Crnom Gorom, nastavljamo započete reforme, poručio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

"Bolni procesi ka ozdravljenju institucija i uspostavljanju funkcionalnog sistema. Pred Crnom Gorom je vrijeme u kojem se bavljenje kriminalom nikom neće isplatiti. Najveći benefit dvogodišnjeg stvaranja pravne države je da više nema nedodirljivih i privilegovanih, zakon je jednak za sve", poručio je Adžić na Fejsbuku.

Pomoćnik direktora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala Dejan Knežević uhapšen je danas zbog navodne povezanosti sa dijelom nedavno uhapšene grupe, koju Specijalno državno tužilaštvo (SDT) tereti za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge.

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) oko 19 časova ušli su u sjedište Uprave policije - Ministarstva unutrašnjih poslova, tvrde izvori "Vijesti".