Pronađena neprikazana epizoda "Mućki"

Džon Kvin, izvršni producent te emisije, kazao je da imaju i ekskluzivni materijal sa snimanja kultne humorističke serije

85 pregleda3 komentar(a)
Mućke (novine)
14.09.2017. 07:49h

Ranije neemitovana epizoda kultne serije "Mućke" nedavno je pronađena i biće premijerno emitovana narednog mjeseca, prenosi Independent.

Epizoda "Licensed to Drill", snimljena 1984. kao obrazovni specijal za škole u Velikoj Britaniji, počinje još jednim Del Bojevim planom za brzo bogaćenje - Rodniju i Deki najavljuje da će postati milioneri tako što će iskoristiti naftnu platformu koju je kupio za svega 400 funti. Naravno, Troterovi na kraju shvataju da u Pekamu nema "crnog zlata".

Epizoda od 19 minuta bila je snimljena po narudžbi kompanije “Maureen Oilfield” i trebalo je da se prikazuje na časovima hemije i uči djecu o različitim upotrebama sirove nafte.

"Licensed to Drill" posljednja epizoda u kojoj se kao Deka pojavljuje Lenard Pirs, uoči njegove iznenadne smrti biće prikazana u okviru šestodjelne dokumentarne serije o “Mućkama”, koja počinje 3. oktobra.

Džon Kvin, izvršni producent te emisije, kazao je da imaju i ekskluzivni materijal sa snimanja kultne humorističke serije.