Policija traga za Stojanom Sekulovićem

Sekulović navodno preko vajbera prijetio jednoj osobi, policija za njim traga i zbog video zapisa koji je objavljem iz zgrade Opštine Bar

62083 pregleda22 komentar(a)
Sekulović 2020., Foto: Boris Pejović

Policija traga za Stojanom Sekulovićem kojeg je barskoj policiji jedna osoba prijavila da joj je prijetio.

Takođe, policija za Sekulovićem traga i zbog video zapisa koji je objavljen na društvenim mrežama, na kojem određene osobe ulaze u prostorije Opštine Bar.

"Upoznat je tužilac koji je naložio da se izuzme video nadzor i prikupe obavještenja od više lica, među kojima i S.S., nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela. Osim toga, sinoć u 22.30 časova je u prostorije barske policije pristupilo lice koje je prijavilo da ga je preko „Viber“ aplikacije pozvalo, gore pomenuto lice S.S. koji mu je uputio riječi prijeteće sadržine", navodi se u saopštenju.

Iz policije je navedeno da Sekulović nije pronađen na adresi stanovanja Sekulovića, kao ni na teritoriji Sutomora.

"Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji je naložio pripadnicima policije da se po pronalasku S.S. od njega i ostalih lica i svjedoka prikupe obavještenja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela. Pripadnici barske policije preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska pomenutog lica", zaključuje se u saopštenju.

Sekulović je od ranije poznat policiji i ima podebeo kriminalni dosije.