Sve za Vaskrs po akcijskim cijenama

IDEA se pobrinula da se u ponudi nađu sve namirnice koje će upotpuniti prazničnu trpezu

49859 pregleda0 komentar(a)
Foto: IDEA

Svake godine uoči Vaskrsa, pred domaćicama je isti izazov - kako spremiti dvije potpuno različite trpeze u tri dana? Dok se Veliki petak obilježava posnom trpezom, već u nedjelju stiže Vaskrs kada se na stolu očekuju raznobojna jaja i mrsne đakonije.

Izazov rješava odlazak u najbližu IDEA prodavnicu, jer vas tamo očekuje posebna Vaskršnja ponuda.

foto: IDEA

Na Veliki petak, običaji nalažu da se sprema posna trpeza. Pasulj, riba, priganice... gozba tog dana može biti jednako raznovrsna i ukusna. Kvalitetno crno ili bijelo vino, ili osvježavajući sok će se sigurno dodatno obogatiti posni ručak. IDEA se pobrinula da se u ponudi nađu sve namirnice koje će upotpuniti posnu trpezu.

foto: IDEA

Veliki petak je i dan za farbanje jaja koji s posebnim nestrpljenjem iščekuju najmlađi.

Mnogo je kreativnih načina da ovogodišnja jaja budu još ljepša i šarenija nego prošle godine. Zato, pronađite boje po svojoj mjeri u sklopu IDEA praznične akcije.

U subotu već počinje spremanje mrsne vaskršnje trpeze, koja pruža više slobode kada je riječ o ukusima i njihovim kombinacijama. Počev od meze sa delikatesima i sirevima, preko glavnog jela do dezerta, sve je u znaku priprema za porodično okupljanje. Proizvode za bogatu trpezu pronađite u IDEA redovnom katalogu.

foto: IDEA

Nedjelja je i jutro počinje prvim vaskršnjim jajima i uz dobro raspoloženje. Dok se porodica polako okuplja, a domom širi miris ukusnih jela, najvažnije je ovaj praznik bude povod za lijepe trenutke koji će se pamtiti tokom cijele godine.

Svima koji ove nedjelje proslavljaju, IDEA želi srećan Vaskrs.

FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA
FOTO: IDEA