Nova sezona „Warzona” donosi poboljšanja

”Activision Blizzard” najavio povratak snajperskih pušaka sposobnih da ubiju jednim hicem, a stanice za kupovinu biće premještene “na sigurno”

6347 pregleda0 komentar(a)
Foto: Printscreen

Kompanija “Activision Blizzard” je obavijestila igrače da će treću sezonu igrice “Warzone” obilježiti povratak snajperskih pušaka sposobnih da ubiju jednim hicem, zajedno sa nizom drugih novih poboljšanja, prenosi NME.com

U postu koji je objavljen na njihovom blogu, “Activision Blizzard” je objavio rezime sa promjenama koje dolaze u bogatoj trećoj sezoni, koja je izašla prije nekoliko dana.

U ovoj sezoni se spremaju velike promjene u igrici, uključujući bespilotne letjelice za preusmjeravanje sa ostrva Ašika koje će se pojavljivati na različitim lokacijama tokom svake igre i pružiće brži način kretanja kroz “Al Mazrah”(grad u igrici).

Takođe među novitetima imamo pakete bonusa “Perk Packs”, koji će igračima omogućiti da ih steknu, a služiće im za kupovinu dodatne opreme.

Međutim, fanovi “Warzona” koji više vole borbu na daljinu će otkriti da će jedna od najuzbudljivijih promjena u sezoni tri biti povratak snajpera koji mogu ubiti rivale jednim pucnjem.

Dodali su da će se stanice za kupovinu koje se nalaze u “Al Mazrahu” i na “Ašika” ostrvu, premjestiti na sigurnija mjesta kako bi njihovo korišćenje bilo manje rizično.

Dodatno, u ovoj sezoni će biti uvedena nova “Gulag” mapa igranja “jedan na jedan” pod nazivom “Blacksite”.

”Blacksite” je otprilike pravougaona, asimetrična mapa sa nekoliko unutrašnjih prostorija i dugim spoljnim rutama, posebno na zapadnom kraju mape, gdje postoji veliki hodnik koji se proteže između dvije spawn zone (zone u kojima se kreiraju likovi, predmeti ili NPC-i)”, dodali su iz “Activisiona”.

”Ovo područje je posebno odlično za oružje dugog dometa ako ga imate u svojoj opremi, u suprotnom, to je slobodan put za postavljanje opreme na početku duela”, poručuju. Jelena Vujović