Forum mladih GP URA uručio donaciju Narodnoj kuhinji u Danilovgradu

Predstavnici Foruma mladih GP URA istakli su važnost društvene odgovornosti svih subjekata kako na lokalnom tako i na državnom nivou

2498 pregleda6 komentar(a)
Sa uručivanja donacije, Foto: GP URA

Forum mladih Građanskog pokreta URA uručio je juče simboličnu donaciju u vidu prehrambenih proizvoda Narodnoj kuhinji u Danilovgradu koja u tom gradu posluje pod okriljem lokalne organizacije Crvenog krsta.

To je saopšteno iz Građanskog pokreta URA.

U saopštenju se dodaje da su u razgovoru sa sekretarom Rankom Saveljićem predstavnici Foruma mladih GP URA istakli važnost društvene odgovornosti svih subjekata kako na lokalnom tako i na državnom nivou.

"Broj korisnika Narodne kuhinje raste iz godinu u godinu i sa izuzetnim naporima rukovodstvo i osoblje organizacije Crvenog krsta u Danilovgradu uspijeva da odgovori u humanoj misiji koju vode za građane. U toj misiji partneri su društveno odgovorna preduzeća, građani, pojedinci, Opština", rekao je Saveljić.

iz GP URA je saopšteno da je ukazano i da bi u cilju bolje organizacije jako korisna bila i bolja komunikacija ili umrežavanje svih subjekata, organizacija i istitucija koje se bave sličnom misijom kako bi se razmijenila iskustva, unaprijedili servisi.

Iz Foruma mladih Građanskog pokreta URA poručuju da će i u narednom periodu pokretati ovakve inicijative, podsticati društvenu odgovornost te istrajavati na politikama koje će značiti bolji standard građana kako bi potreba za ovakvim vidom servisa za građane bila sve manja.