Sport Vision - Vizija zdrave budućnosti

MI SMO EKIPA i zajedno jurimo ka viziji zdrave budućnosti.

1354 pregleda0 komentar(a)
Foto: Sport Vision

U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktuelnija više nego ikada prije. Riječ je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja usljed sve bržeg globalnog zagrijavanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svjetskih brendova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, prethodne godine smo, u okviru naše VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision kojim želimo da ljude širom regiona pozovemo da budu dio pozitivne promjene.

Prikupljanje otpada i čišćenje priobalja, izdvajanje plastike i reciklaža starih patika, ekološke trke, korišćenje recikliranih materijala za obnovu školskih sala – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša korporacija do sada učestvovala u regionu.

Crnogorska ekipa je u decembru 2022. očistila dio Ćemovskog polja u Podgorici; u maju 2023. podržala je čišćenje priobalja rijeke Lim u Bijelom Polju, a sada nastavljamo dalje - brojniji i dosljedniji nego ikada!

foto: Sport Vision

U našim radnjama i online shop-u možete pronaći obuću, odjeću i opremu poznatih brendova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obilježen je Eco Vision karticom, čime želimo da vam skrenemo pažnju na odjevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biće još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene i date doprinos – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe... Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviješćenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo mnogo za zdraviju životnu sredinu.

Naša vizija zdrave budućnosti je, osim Eco Vision projekta, ulaganje u zdravlje, u zajednicu, u sport i mlade.

DECENIJA UZ NAŠE OLIMPIJCE

U junu 2022. godine, Sport Vision i Crnogorski olimpijski komitet potpisali su još jedan ugovor o tehničkom sponzorstvu i zvaničnom snabdijevanju naših olimpijaca sportskom opremom brenda Nike - vodećeg svjetskog brenda. Ovim ugovorom ozvaničen je produžetak prijateljstva i partnerstva.

Od 2015. godine, Sport Vision pruža bezuslovnu podršku našim najboljim i najistaknutijim sportistima, obezbijedivši im preko pola miliona vrijednosti opreme za tri nastupa na Olimpijskim igrama i svim igrama na kojima su olimpijci učestvovali između olimpijskih igara.

foto: Sport Vision
foto: Sport Vision

Vjerujemo da su vrijednosti svakog sportiste - fer plej, posvećenost, upornost, zdravi stilovi života - osnova i temelj zdravog društva. Kompanija SPORT VISION uvijek je podržavala i nastaviće da podržava razvoj sporta u našoj državi kroz sponzorstva i donacije našim sportistima.

Neka od dosadašnjih sponzorstava su:

- SPONZORSTVO UNIVERZITETSKE REPREZENTACIJE CRNE GORE;

- SPONZORSTVO KOŠARKAŠKOG KAMPA KOLAŠIN;

- SPONZORSTVA BROJNIH TERETANA I POJEDINACA I SPORTSKIH TAKMIČENJA;

- SPONZORSTVO KOŠARKAŠKOG KAMPA NIKOLA VUČEVIĆ;

- SPONZORSTVO ŽFK BREZNICA PLJEVLJA;

- SPONZORSTVO FK JEDINSTVO BIJELO POLJE;

- SPONZORSTVO CRNOGORSKE SPORTSKE SEKCIJE INTERNACIONALNE POLICIJSKE ASOCIJACIJE;

- GODIŠNJE NAGRADE ZA NAJBOLJE SPORTISTE I SPORTSKE NOVINARE U ORGANIZACIJI

UDRUŽENJA SPORTSKIH NOVINARA.

Godinama unazad, naša kompanija donira i pomaže najranjivijim kategorijama našeg društva. Najznačajnije donacije u prethodnom periodu su:

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti Vlade Crne Gore - 20.000€;

Institut za bolesti djece u Podgorici - odjeljenje dječije hirurgije - 10.000€;

Bolnica Bijelo Polje, interno odjeljenje – 8000€;

Bolnica Brezovik, odjeljenje pulmološke onkologije – 5000€;

Dom zdravlja Podgorica - 5000€;

Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju „TISA“ – 2000€;

JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić - 1000€.

foto: Sport Vision
foto: Sport Vision

MI SMO EKIPA i zajedno jurimo ka viziji zdrave budućnosti.