Nova zapošljavanja u Mojkovcu: Lokalna uprava oglasili potrebu za sedam radnih mjesta

Kako su kazali iz kabineta predsjednika Opštine Veska Delića sva mjesta koja su oglašena su nepopunjena

9504 pregleda9 komentar(a)
Zgrada Opštine Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović

Opština Mojkovac oglasila je potrebu za popunjavanjem sedam radnih mjesta, a, između ostalog, traže četiri savjetnika/savjetnice za poljoprivredu, po jednog za “opšte poslove, plansku dokumentaciju i internet sadržaje” i komunalne poslove.

Potreban im je, prema oglasu na sajtu Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), i jedan vatrogasac.

Kako su “Vijestima” kazali iz kabineta predsjednika Opštine Veska Delića, sva mjesta koja su oglašena su nepopunjena.

“Opština Mojkovac je u januaru mjesecu ove godine angažovala 12 lica, šest visokoškolaca i šest sa srednjom školom, kroz projekat Zavoda za zapošljavanje ‘Osposobljavanje za rad kod poslodavca’. Oni su bili angažovani na period od šest mjeseci. U međuvremenu raspisan je (i traje još) konkurs na sajtu ZZZCG koji se odnosi na slobodna radna mjesta za rad u lokalnoj samoupravi i Službi zaštite i spašavanja”, kazali su u Delićevom kabinetu.

Pored toga, u minulih pola godine u lokalnoj samoupravi bilo je angažovano 12 osoba, sa srednjom i visokom školom.“Opština je u januaru mjesecu ove godine angažovala 12 lica, šest visokoškolaca i šest sa srednjom školom, kroz projekat Zavoda za zapošljavanje ‘Osposobljavanje za rad kod poslodavca’. Oni su bili angažovani na period od šest mjeseci. U međuvremenu raspisan je (i traje još) konkurs na sajtu ZZZCG koji se odnosi na slobodna radna mjesta za rad u lokalnoj samoupravi i Službi zaštite i spašavanja”.