Telenovela se nastavlja: Sevilja više ne želi Jovetića?

"U ovom trenutku pregovori Intera i Sevilje ne postoje. Pitanje je da li je Sevilja uopšte i dalje zainteresovana ili je u pitanju strategija", navodi Medijaset

2 komentar(a)
Stevan Jovetić Inter, Foto: GOAL.COM
03.08.2017. 18:53h

Potencijalni transfer Stevana Jovetića iz Intera sve više liči na špansku telenovelu.

Italijanski mediji o crnogorskom napadaču i Sevilji, koja je dugo bila prva opcija, pišu s rezervom, jer više nikom nije jasno šta španski klub čeka ako zaista toliko želi da dovede Jovetića.

"U ovom trenutku pregovori Intera i Sevilje ne postoje. Pitanje je da li je Sevilja uopšte i dalje zainteresovana ili je u pitanju strategija", navodi Medijaset.

Inter traži 13 miliona za Jovetića, Sevilja nije nijednom ponudila više od 10, ali se pretpostavlja da će još jednom pokušati da se obrati "crno-plavima" pred kraj prelaznog roka koji se završava 31. avgusta. Tada bi navodno pokušala da natjera Inter da proda Jovetića po njenim uslovima...

"Imamo dva dobra napadača Luisa Murijela i Višama ben Jedera, kao i dvojicu mladih. Još jedan napadač ne bi imao garantovano mjesto u timu", rekao je sportski direktor Sevilje Oskar Arijas.

Sada se čak pominje da bi Sevilja mogla da vrati Karlosa Baku (koji ide iz Milana), kao i da Jovetića opet želi Fiorentina.

Problem "viole" je što nema novca da plati igrača, već bi da ga angažuje na pozajmicu, što Interu ne odgovara.