Skot: Prestanite da gledate "Fleabag", uradite nešto bolje sa svojim životima

"To je sjajna serija, svi je volimo, ali dajte molim vas, dozovite se sebi", poručio je glumac

2133 pregleda0 komentar(a)
Endru Skot u seriji "Fleabag", Foto: Printscreen YouTube

Glumac Endru Skot poručio je kroz šalu fanovima koji i dalje gledaju voljenu i hvaljenu seriju "Fleabag" pet godina nakon što se završila da "rade nešto bolje" sa svojim životima.

Serija koju je napisala Fibi Voler Bridž trajal je dvije sezone, a Skot je igrao privlačnog sveštenika u kojeg se protagonistkinja zaljubljuje.

Njegov lik postao je favorit fanova, a serija je dobila brojne pohvale za scenario, glumu i prikaz odnosa lika iz naslova i pomenutog sveštenika. Posebno je druga sezona pratila njihovu zabranjenu ljubavnu aferu koja nije imala skroz srećan kraj.

Glumca, kojeg je nedavno kritika nahvalila za ulogu u drami "All of Us Strangers", pitali su u intervjuu za "Entertainment Weekly" koji bi savjet dao gledaocima koji i dalje ne mogu da odustanu od gledanja serije "Fleabag". Skot je kroz smijeh kazao da im je potrebno da izađu i udahnu malo svježeg vazduha.

"Prestanite da gledate. Prestanite da plačete. Prestanite da plačete u svojoj sobi sa zatvorenim zavjesama. Uradite nešto bolje sa svojim životom. To je sjajna serija, svi je volimo, ali dajte molim vas, dozovite se sebi. Raširite zavjese i izađite napolje", dodao je Skot, koji igra glavnu ulogu u novoj Netfliksovoj seriji "Ripley", baziranoj na krimi romanu Patriše Hajsmit "Talentovani gospodin Ripli".