Grbljani žele u Evropu

"Kada sam prvi put vodio Grbalj, nisam ostvario ono što sam priželjkivao - izlazak Evropu. Vjerujem da ću sada, uz podršku uprave kluba, te dobar rad i sistem igre, ispuniti taj cilj", kazao je Radojičić,

0 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Filip Roganović
27.06.2017. 08:45h

Fudbaleri Grblja počeli su pripreme za novu sezonu - sa novim trenerom Draganom Radojičićem, novim sportskim direktorom Aleksandrom Mikijeljom, nekolicinom novih igrača i novim ambicijama - da se plasiraju na evropsku scenu.

Taj cilj je prošle sezone izmakao u jednoj utakmici, nakon poraza u finalu Kupa od Sutjeske.

"Grbalj je prije deset godina igrao u Evropi, u Intertoto kupu, pokazao da može da se nosi sa inostranim klubovima. I vi sada imate potencijal za nešto slično", kazao je igračima uoči prvog treninga pred novu sezonu predsjednik kluba Marko Carević.

Aleksanadar Nikolić, Danilo Tomić, Dejan Kotorac, Ivan Vuković i Hulian Montenegro novi su fudbaleri Grblja i naslijediće Lazara Carevića, Nedića, Ajkovića, Jablana, Karadžića, Bakića, Garuha, Tučevića i Đurovića, koji su u međuvremenu napustili klub.

"Kada sam prvi put vodio Grbalj, nisam ostvario ono što sam priželjkivao - izlazak Evropu. Vjerujem da ću sada, uz podršku uprave kluba, te dobar rad i sistem igre, ispuniti taj cilj", kazao je Radojičić, koji je vodio Grbalj 2011. godine.

Glavni dio priprema za novu sezonu Grbljani će obaviti na Zlatiboru, gdje putuju 14. jula.