Manćini: Sve je do Balotelija

- Nije igrao duže vremena. Odigrao je dva meča sada, ali ako bude postizao golove do kraja marta, mogao bi da se vrati, kazao je Manćini

654 pregleda0 komentar(a)
Mario Baloteli

Roberto Manćini, selektor Italije, izjavio je da Mario Baloteli ostaje u planovima za reprezentaciju, ali insistira da je do napadača Marseja da to zasluži.

Baloteli nije uspio da impresionira u Nici otkad je trener postao Patrik Vijera, a prethodnog mjeseca prešao je u Olimpik iz Marseja.

Italijan je nastupio protiv Saudijske Arabije u prvom meču kada je Manćini preuzeo kormilo nacionalne selekcije, ali nije bio u sastavu od remija sa Poljskom prošlog septembra u Ligi nacija.

U Marseju je igrao u posljednja dva meča, a protiv Lila je postigao pogodak, nakon što je ušao sa klupe.

- Računamo na svakog, kao i na Balotelija. On to dobro zna, isto kao što zna da je sve do njega, a ne do mene. - istakao je Manćini.

- Nije igrao duže vremena. Odigrao je dva meča sada, ali ako bude postizao golove do kraja marta, mogao bi da se vrati. - kazao je iskusni stručnjak.

Manćini računa i na 36-godišnjeg Fabija Kvaljarelu, koji je prethodnog mjeseca izjednačio rekord Serije A postigavši makar po gol u 11 vezanih mečeva, a 16 ukupno u ovoj sezoni. Ispred njega nalazi se jedino Kristijano Ronaldo sa golom više.

- Zaslužuje poziv, uprkos godinama. Igra dobro, postiže golove i drugi je najbolji strijelac lige. Oduvijek je bio snažan igrač, ali on sam zna da ne bi mogao da bude budućnost. - rekao je Manćini.