Radunović: Uskoro snimak napada iz prostorija Nove

Kako je kazao, zbog brojnih komentara na reakciju Demokratskog fronta na saopštenje Uprave policije, sada žele javnost da upoznaju sa istinom

55 pregleda0 komentar(a)
17.06.2017. 06:20h

Režim pokušava da najbrutalniji fizički upad u prostorije jedne političke stranke, u istoriji višepartizma Crne Gore, sakrije pričom o bezazlenom incidentu između dva pripadnika obezbjeđenja Andrije Mandića i tri slučajna prolaznika, kazao je Slaven Radunović, potpredsjednik Nove srpske demokatije.

"Zbog toga smo odlučili da javnost upoznamo sa snimkom upada devet osoba u prostorije Nove srpske demokratije. Mi smo uspjeli da sa ovog snimaka identifikujemo Gledisa Čekaja, albanskog narkodilera za koga procjenjujemo da je bio vođa grupe. Oni su, nakon vandalskog napada na prostorije NSD-a, pojačani još nekolicinom, ispred Urgentnog centra na mučki i podao način napali Dejana Gojkovića i Gorana Nikezića," rekao je Radunović.

Kako je kazao, zbog brojnih komentara na reakciju Demokratskog fronta na saopštenje Uprave policije, sada žele javnost da upoznaju sa istinom.

"Policija je kompletni događaj željela da svede samo na incident za koji je objavljen snimak u medijima, misleći da će sakriti glavne događaje - napad na prostorije NSD i "sačekušu" ispred Urgentnog centra. Rekli su da su pohapsili "sve aktere", navodeći tri imena napadača. Samo u napadu na naše prostorije učestvovalo oh je devetorica," dodao je Radunović.

On je najavio da će Nova uskoro objaviti video snimak napada iz svojih prostorija.

Galerija