DPS Mojkovac: Za razliku od Demokrata mi imamo izborni program

U saopštenju se dodaje da "o “kvalitetu” opozicije u Crnoj Gori i njihovim zajedničkim dometima najbolje govore njihovi neuspjesi svih proteklih godina, pa ni Demokrate, ne razlikujući se od ostalih, krivicu za vlastite poraze žele svaliti na DPS.

7 komentar(a)
DPS logo
14.06.2017. 17:20h

Mojkovački odbor Demokratske partije socijalista saopštio je da će i ubuduće isticati svoj izborni program, jer ga za razliku od Demokrata, "posjeduju i realizuju."

Oni su reagovali na saopštenje u kojem su mojkovačke Demokrate poručile DPS-u da ako nijesu ispunili očekivanja, onda je sazreo trenutak za njihovu smjenu.

"Lokalnu vlast DPS-a u Mojkovcu Demokrate su podsjetile kada je njihova partija osnovana, iako to DPS nije ni gubio iz vida, isto kao što nije zaboravio ni u kojim su opozicionim redovima sadašnje Demokrate do juče aktivno djelovale. Demokrate su potvrdile crnogorskoj javnosti da je njihova novoformirana partija samo paravan za stare opozicione aktivnosti partija koje su baš poput, kako oni to vole da kažu, ”broda koji tone” , potonuli do samog dna", navodi se u saopštenju mojkovačkog DPS-a.

U saopštenju se dodaje da "o “kvalitetu” opozicije u Crnoj Gori i njihovim zajedničkim dometima najbolje govore njihovi neuspjesi svih proteklih godina, pa ni Demokrate, ne razlikujući se od ostalih, krivicu za vlastite poraze žele svaliti na DPS."

"Kažete “mojkovačke Demokrate”? Ponovo vas pitamo, gdje su te vaše pristalice u Mojkovcu svih ovih dana i zašto vam se javno ne pridruže u vašim vožnjama mojkovačkim ulicama? Zašto vaše navodne pristalice u Mojkovcu ne izlaze iz sjenke svog lidera? Da li sumnjaju u Demokrate, pa za svaki slučaj žele ostati anonimusi do kraja vaše kampanje koja je odavno postala degutantna za komentarisanje? Sve su prilike da Bečić i Bogdanović nijesu ni širokim osmjesima uspjeli izmamiti potpise Mojkovčana pa kako bi ispunili pozamašnu količinu slobodnog vremena svakodnevno daju jedno te ista saopštenja medijima. DPS u Mojkovcu konstantno radi na održavanju lokalnih i seoskih puteva, pa su zahvaljujući nama i našoj pristojnoj i u većini slučajeva odlično završenoj infrastrukturi, isti čelnici Demokrata vrlo brzo obilazili mojkovačka sela, jer po fotografijama koje svakodnevno objavljuju ne bi se mogli primijetiti tragovi neugodnog putovanja. DPS u Mojkovcu će i u buduće isticati svoj izborni program, jer ga za razliku od Demokrata, mi posjedujemo i realizujemo. DPS u Mojkovcu se ne bavi drugim političkim subjektima, a pogotovo ne Demokratama čiji se izborni program sastoji samo u negiranju rezultata postojeće vlasti u Mojkovcu", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su saopštenja DPS-a u Mojkovcu "samo odgovor na sve neistine koje su Demokrate iznijele prethodnih dana o stanju u mojkovačkoj opštini pokušavajući da na jedini njima preostali način svoju kampanju u Mojkovcu predstave uspješnom."

"Na meti njihovih saopštenja našli su se ugledni Mojkovčani, koji za Demokrate predstavljaju posebno bolnu tačku, jer kako, pitaju se Demokrate, za 3,4 dana preobratiti građane Mojkovca u svoju korist? DPS u Mojkovcu kao partija koja ima punu podršku biračkog tijela ponovo će odgovoriti Demokratama u ime Mojkovca i Mojkovčana- ne možete ubijediti Mojkovčane da je “ crno” ono što je “bijelo”. Prema tome jasno je ko želi da građani više vjeruju njima nego svojim očima- Demokrate. Upravo su Demokrate oni koji strepe od rezultata na predstojećim lokalnim izborima,pa rasipaju svoju već načetu energiju na medijsku promociju svoje neuspješne posjete Mojkovcu. DPS u Mojkovcu, za razliku od “pristiglih demokrata” , vjeruje u Mojkovac, vjeruje u Mojkovčane zahvaljujući svim uspješnim rezultatima koje smo postigli prethodne četiri godine, a koje ćemo i na očiglednu žalost Demokrata uspjeti da ostvarimo i u budućem period po završetku lokalnih izbora", zaključeno je u saopštenju.