Tutosport: Rajola smislio kako da Ibrahimovića vrati u Milan

0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
10.06.2017. 13:15h

Još nema potpisa na novi ugovor Đanluiđija Donarume sa Milanom, što čelnike milanskog kluba čini nervoznim, posebno što je u tu priču uključen njegov menadžer Mino Rajola, poznat kako za svoje klijente uvijek izvuče maksimum od klubova.

U priču o Donarumi, međutim, mogao bi da bude uključen i dojučerašnji centarfor Mančester junajteda, Zlatan Ibrahimović!

Naime, kako piše torinski Tutosport, Milan ne želi lako da pristane na, kako smatraju, nerealne zahtjeve menadžera, ali je, Rajola, piše list, smislio kako da podstakne roso-nere da prihvate njegove uslove.

Spreman je da pristane na određeni kompromis, iako ne onoliki koliko Milan očekuje. U zamjenu za to, od nove uprave Milana tražiće da "udome" Zlatana Ibrahimovića.

Švedski napadač je igrao za Milan od 2010. do 2012. kada je prešao u PSŽ, a prošle sezone je igrao u Mančester junajtedu.

Njegova želja da se vrati u Milan nikada nije bila sporna, ali je sporno da li Milan želi švedskog napadač. Jer, Ibra, iako bi mogao da dođe bez obeštećenja, sa 35 godina definitivno nije zalog za budućnost, a i tek treba da se oporavi od teške povrede u četvrtfinalu Lige Evrope protiv Anderlehta, zbog čega će vrlo vjerovatno će propustiti prvi dio sezone...