Boje jutra: Humanitarni koncert CNP-a, savjeti dr Ranka Rajovića, osvajanje vrha Evrope...

Planinarski klub “Javorak” priprema se za osvajanje planine Elbrus, najvišeg vrha Evrope. Članovi kluba biće gosti jutarnjeg programa

59 pregleda0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Zoran Đurić
28.05.2017. 18:10h

U Bojama jutra na TV Vijesti u ponedjeljak 29. maja pogledajte kako je protekao muzičko-scenski spektakl pod nazivom „Na dobrom glasu“. Uz pratnju revijalnog orkestra CNP-a crnogorski glumci izveli su popularne pop, rok i džez melodije. Koncert je humanitarnog karaktera i sav prihod od ulaznica biće doniran Institutu za dječije bolesti Kliničko bolničkog centra Crne Gore.

O pravilnom razvoju inteligencije kod mališana i roditeljskim greškama razgovarali smo sa dr Rankom Rajovićem, autorom NTC programa koji je za vikend održao tribinu i predavanje u Podgorici.

Ispratili smo promotivni roštilj koji su aktivisti i volonteri NVO „Ekvivalent” organizovali za Podgoričane i na simboličan način uputili poruku nadležnim javnim i lokalni institucijama da unaprijede turističku ponudu Glavnog grada i rekreativne sadržaje.

Ugostićemo književnicu Katarinu Sarić iz Budve. Objavljivala je u gotovo svim književnim žanrovima, priče su joj zastupljene u brojnim časopisima, a učestvovala je na mnogim festivalima.

Planinarski klub “Javorak” priprema se za osvajanje planine Elbrus, najvišeg vrha Evrope. Članovi kluba biće gosti jutarnjeg programa.

O bolovima u vratu i ramenima, liječenju vratne kičme razgovaramo sa otropedom Kliničkog centra Crne Gore doktorom Aleksandrom Juškovićem.

Srdan Kosović, urednik portala "Vijesti" analizira društveno-političke aktuelnosti.