Boje jutra: Postoji li razlika između državnih i privatnih fakulteta?

Korisnice naknada za majke sa troje i više djece zakazale su protest za sjutra u 17 časova ispred Skupštine Crne Gore. Tim povodom razgovaraćemo sa Željkom Savković predstavnicom Koordinacionog odbora majki korisnica naknada.

187 pregleda0 komentar(a)
Studenti Berlin, Foto: Rojters
22.05.2017. 11:49h

Ovog utorka, u okviru rubrike "Savjeti advokata", ugostićemo Zorana Jovetića sa kim ćemo razgovarati na temu: Uzurpacija privatnog zemljišta od strane državnih organa i institucija zarad javnog interesa. Pitanja za advokata Jovetića možete slati mailom na adresu boje.jutra@gmail.com ili ih postaviti prilikom uživo uključenja u program pozivom na broj telefona 020/404-636. Advokat Jovetić gostovaće nakon 8h.

Postoje li razlike između državnih i privatnih fakulteta? Da li crnogorski poslodavci, iz ugla studenata, drugačije percipiraju diplomu privatne u odnosu na diplomu državne visokoškolske ustanove? U "Bojama jutra" na tu temu razgovaraćemo sa studentima Univerziteta Crna Gora, Univerziteta Mediteran i Univerziteta Donja Gorica.

U "Bojama jutra" donosimo i priču o tome kako prepoznati zmiju otrovnicu i kako bi trebalo da se ophodimo prema ovim reptilima.

Korisnice naknada za majke sa troje i više djece zakazale su protest za sjutra u 17 časova ispred Skupštine Crne Gore. Tim povodom razgovaraćemo sa Željkom Savković, predstavnicom Koordinacionog odbora majki korisnica naknada.

U "Bojama jutra" ugostićemo i Emu Mrdak, učenicu trećeg razreda OŠ "Milan Vukotić", koja je osvojila prvo mjesto na takmičenju recitatora, održanom u ovoj obrazovnoj ustanovi u Golubovcima.

U okviru rubrike "Djeca odgovaraju" saznajte šta su najmlađi odgovorili na pitanje "Šta je Skupština".

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaćemo sa Sergejem Sekulovićem, političkim analitičarom.