Kup mimoze u Herceg Novom: Uspjeh malih Barana

Osvajači zlatnih medalja su Andrija Golić i Kristina Radosavović po dvije, Elena Stojanović, Aldin Mujović, Balša Đurišić i Teodora Vojvodić

387 pregleda0 komentar(a)
Mladi takmičari, Foto: Radomir Petrić

Na svom prvom ovogodišnjem međunarodnom takmičenju, mladi borci Džiju-džicu kluba “Mornar” postigli su odličan uspjeh.

Na ,"Mimoza Open 2019” u Herceg Novom osvojili su osam zlatnih,osam srebrnih i devet bronzanih medalja. Time su u ukupnom plasmanu osvojili ekipno drugo mjesto u konkurenciji 17 klubova iz šest država sa ukupno 243 takmičara.

Osvajači zlatnih medalja su Andrija Golić i Kristina Radosavović po dvije, Elena Stojanović, Aldin Mujović, Balša Đurišić i Teodora Vojvodić. Srebrne medalje su osvojili: Elena Stojanović, Lazar Đoković i Ognjen Kuzmanović po dvije, te Dino Haznadar, Nemanja Ilić, Stefan Pronjin i Dijana Zabjakov.

“Bronzani” su bili Jovan Lekić, Nikola Šćekič, Nikita Ploskov, Velimir Vojvodić, Aleksandar Kovačević, Alija Bugari, Tara Karišik, Danica Đorović i Fjedor Pronjin. Iz kluba navode da je ovo veliki uspjeh nakon zimske pauze i priprema od svega 20 dana, te da su uz veliki trud svoj i trenerskog tima: Boltić, Stojanović , Šahman i Tripković mladi borci Mornara najavili još jednu uspješnu takmičarsku sezonu.