Pelegrini: Klop je navikao da pobjeđuje golovima iz ofsajda

"Pobijedio me je kada sam bio u Malagi golom sedam metara u ofsajdu, pa mislim da nema zbog čega da se žali", istakao je Čileanac

314 pregleda0 komentar(a)
Manuel Pelegrini, Foto: Reuters

Menadžer Vest Hema Manuel Pelegrini rekao je da njegov kolega iz Liverpula Jirgen Klop navikao da pobjeđuje golovima iz ofsajda.

Vest Hem i Liverpul odigrali su sinoć u Londonu nijerešeno 1:1. Liverpul je poveo golom Sadio Manea na dodavanje Džejmsa Milnera koji je bio u ofsajdu, a izjednačio je Antonio i spriječio "redse" da vrate pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester siti.

Takođe, ofsajd je trebalo da bude dosuđen kod napada Liverpula u završnici utakmice, kada je šansu za pobedu propustio Divok Origi.

"Odigrali smo neriješeno pošto smo primili gol iz ofsajda. Nismo izgubili pošto je Origi promašio, a takođe je bio u ofsajdu. Gol i ta šansa su očigledne greške linijskog sudije", rekao je Pelegrini i dodao:

"Klop je navikao da pobjeđuje golovima iz ofsajda. Pobijedio me je kada sam bio u Malagi golom sedam metara u ofsajdu, pa mislim da nema zbog čega da se žali", istakao je Čileanac.

Klop je rekao da je na sudiju uticala greška kod gola Liverpula.

"Čuo sam da je bio ofsajd i siguran sam da je sudija to znao. Sudije su ljudska bića i to razumijem, ali nisam razumio tokom utakmice, jer tada nisam znao da je bio ofsajd. Ne radi se o pritisku, već o uživanju u situaciji u kojoj smo se našli. Imamo 62 boda, izgubili smo jednu utakmicu u prvenstvu, što je vrlo pozitivno", kazao je Njemac.