Na Cetinju obilježen jubilej ''SBBet'' kladionica

Do 17. maja ''SBBet'' karavan poklona i muzike obići će sve gradove Crne Gore i tako svim svojim sadašnjim i budućim klijentima omogućiti dodatnu dnevnu zabavu i iskazati zahvalnost na 20 godina povjerenja

688 pregleda0 komentar(a)
05.05.2017. 08:47h

Veliki jubilej, 20 godina postojanja najveće kompanije u oblasti igara na sreću ''SBBet'', počeo je trećeg i trajaće do 17. maja. Nakon Tuzi i Starog aerodroma u Podgorici, zabava se juče preselila u centar Prijestonice Cetinje, gdje su maskota i promoterke iznenadile poklonima sve prisutne.

U okviru muzičkog programa koji je sastavni dio svih aktivnosti tokom kampanje nastupio je muzički kolektiv ''Kino Kultura''.

Tokom proteklih 20 godina uspješnog poslovanja, lanac kladionica ''SBBet'' postao je vodeći brend u domenu svog poslovanja osvojivši povjerenje na desetine hiljada klijenata.

Sa preko 100 uplatnih mjesta širom Crne Gore i preko 300 zaposlenih koji su u konstantnoj komunikaciji sa klijentima, nudeći razne benefite, ''SBBet'' je postao sinonim za sigurnog partnera u, prije svega, dobroj zabavi.

Do 17. maja ''SBBet'' karavan poklona i muzike obići će sve gradove Crne Gore i tako svim svojim sadašnjim i budućim klijentima omogućiti dodatnu dnevnu zabavu i iskazati zahvalnost na 20 godina povjerenja.

''SBBet'' se ovom nesvakidašnjom rođendanskom kampanjom ponovo etablirao kao inovator u zabavnim segmentima naše svakodnevice čemu su juče svjedočili i mještani Cetinja.

Uz siguran fiks, dobru muziku i poklone rođendansko slavlje ne prestaje sve do 17. maja.

[PROMO]

Galerija