Saša Kulinović: Zalagaću se za razvoj sporta

“Stotine sam kilometara pretrčao po najtežim terenima i najtežim uslovima. Nekada je bilo potrebno doslovno pobijediti sebe. Mislio sam da je to najveća pobjeda..."

84 pregleda0 komentar(a)
Saša Kulinović, Foto: SNP Herceg Novi
02.05.2017. 12:18h

Saša Kulinović, kandidat za odbornika liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi" ističe da će se zalagati za unapređenje fizičke kulture.

“Stotine sam kilometara pretrčao po najtežim terenima i najtežim uslovima. Nekada je bilo potrebno doslovno pobijediti sebe. Mislio sam da je to najveća pobjeda. Ali, sada kada sam dio liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“ vidim da je to moja najveća pobjeda. Ali, čeka nas jedna još mnogo veća - zajednička pobjeda na izborima 7. maja. Utakmica još traje, SNP nosi desetku na leđima, a nakon pobjede garantuje Novljanima promjene na bolje”, kazao je Kulinović.

“Zalažem se za razvojnu politiku sporta, usmjerenu ka unapređenju fizičke kulture u svim obrazovnim institucijama, za razvoj vrhunskog i rekreativnog sporta, za veća ulaganja u sportsku insfrastrukturu u Novom, a posebno u izgradnju trim, biciklističkih i rekreativnih staza, kao i poligona za sve „outdoor“ aktivnosti u zimskom i ljetnjem periodu, jer Novljani to zaslužuju”, poručuje Kulinović.