Crnogorska: Mi smo partija novih ideja i ljudi

Želimo da riješimo najveće probleme sa kojima se suočavaju građani Herceg Novog, a to su svakako pitanje snabdijevanja vodom, dovršavanje kanalizacionog kolektora, obnavljanje škvera i sređivanje novskih stepeništa

5 komentar(a)
Crnogorska
07.04.2017. 12:04h

Iz Crnogorske saopštavaju da su njihovi kandidati za odbornike u SO danas počeli razgovore sa građanima Herceg Novog.

“Naša je namjera, u interesu svih građana, da se ne bavimo politikanstvom i demagogijom već da iz neposrednog razgovora saznamo koji su njihovi problemi i kako treba pristupiti rješavanju istih”, ističu iz Crnogorske.

“Mi smo partija novih ideja i ljudi, ukazujemo na probleme i nudimo konstruktivna rješenja. Borićemo se za savremenu i efikasnu lokalnu samoupravu jer optšinska uprava treba da bude servis građana, a ne prostor za politička prepucavanja. Borićemo se za vraćanje Herceg Novom statusa turističke metropoloe. Krajnje je vrijeme da stručni i posvećeni ljudi dobiju šansu da upravljaju turističkim potencijalima Herceg Novog.

Želimo da riješimo najveće probleme sa kojima se suočavaju građani Herceg Novog, a to su svakako pitanje snabdijevanja vodom, dovršavanje kanalizacionog kolektora, obnavljanje škvera i sređivanje novskih stepeništa.

To je ono na šta su nam ukazali građani, a što jeste program naše partije”, poručuju iz Crnogorske.