Šutanovac: Očekujem da Saša Janković postane predsjednik Srbije

Šutanovac je poslije glasanja na predsjedničkim izborima rekao novinarima da su Srbiji nepohodne promjene koje će omogućiti da bude pravna država u kojoj se poštuju institucije sistema

265 pregleda0 komentar(a)
Dragan Šutanovac, Foto: Betaphoto
02.04.2017. 18:42h

Predsjednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da očekuje da će predsjednički izbori donijeti promjene građanima Srbije i da će kandidat građana Saša Janković postati predsjednik Republike.

Šutanovac je poslije glasanja na predsjedničkim izborima rekao novinarima da su Srbiji nepohodne promjene koje će omogućiti da bude pravna država u kojoj se poštuju institucije sistema.

Prema njegovim riječima, Srbiji su potrebne promjene kako ne bi postojalo bezvlašće jednog čovjeka, već da vladaju zakoni kao u svim razvijenim državama.

"DS je dala svoj maksimum u ovoj kampanji i mi smo učestvovali svim srcem, bez kalkulisanja i bez ikakvog unapred postignutog dogovora", rekao je Šutanovac.

On je kazao da je želja DS da se Srbija prije svega nakon ovih izbora uspravi i konačno krene putem razvoja i napretka za sve njene građane.