Čović: Meč protiv Budućnosti poprima dozu "mističnosti", dešavaju se neke "zagonetne" stvari

"Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedjelju i da budemo kao jedan", rekao je Čović ne objašnjavajući o kakvoj "mističnosti" ili "zagonetnosti" se radi.

62 pregleda16 komentar(a)
Nebojša Čović, Foto: Beta
17.03.2017. 15:12h

Predsjednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović pozvao je danas navijače crveno-bijelih da podrže ekipu u meču protiv Budućnosti kako bi napravila još jedan korak ka ispunjenju glavnog cilja, a to je osvajanje Jadranske lige.

"Ostvarili smo ove sezone mnogo velikih pobjeda u Evroligi, nalazimo se u dobroj poziciji da ostvarimo plasman u plej-of, što bi bio ogroman uspjeh... Ali, ponovo moram da nas vratim u našu realnost. Da bismo i sljedeće sezone punili Arenu, igrali protiv najjačih timova Evrope i bili dio te elite i Evrolige, mi moramo da ispunimo glavni cilj koji smo zacrtali na početku sezone – a to je osvajanje ABA lige", dodao je on.

Čović je naveo da crveno-bijeli imaju sistem i kvalitet, ali da im je potrebna i podrška navijača kako bi došli do tog cilja.

"Zato apelujem na sve kojima je crveno-bijela boja u srcu, da budu sada tu, kada nam je najvažnije. Ja rijetko koristim termin 'moramo', ali u nedjelju zaista MORAMO da ispunimo dvoranu i pružimo podršku momcima na parketu", rekao je Čović.

"Utakmica koja nam se bliži poprima dozu "mističnosti" jer se dešavaju neke 'zagonetne' stvari. Sve to neće biti važno niti uticati na dešavanja na terenu, ako budemo imali punu dvoranu i prepoznatljiv huk sa tribina. Zato, očekujem gromoglasnu podršku u izuzetno teškoj utakmici koja nas čeka u nedjelju i da budemo kao jedan", rekao je Čović ne objašnjavajući o kakvoj "mističnosti" ili "zagonetnosti" se radi.

Prva utakmica polufinala plej-ofa ABA lige izmešu Zvezde i Budućnosti igra se u nedjelju od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Polufinalna serija plej-ofa se igra do dvije pobjede.