Jadran u Zagrebu, Primorac i Kataro domaćini

63 pregleda0 komentar(a)
VK Jadran Carine, Foto: VK Jadran
04.03.2017. 10:14h

Jadran Carine je u prošlom kolu matematički obezbijedio plasman na finalni turnir A1 lige, a sada ga do kraja regularnog dijela čeka borba za što bolju poziciju pred F4.

Naredni rival Novljana je Mladost u Zagrebu (večeras od 18 časova) u duelu u kojem bi crnogorski predstavnik u slučaju da izbjegne poraz napravio veliki korak ka očuvanju druge pozicije.

Jadran u ovom trenutku uz meč više od Zagrepčana ima šest bodova prednosti na tabeli…

"Mladost igra mnogo bolje u drugom dijelu sezone, pogotovo na svom bazenu. Naš naredni rival ima kvalitet, ali zaista mislim da mnogo toga zavisi od nas. Istina, imamo problema sa povredama, ali to nije alibi, već treba da nam bude dodatni motiv da mi koji igramo damo sve od sebe. Biće neizvjesno, ekipe se dobro poznaju, a pozicije na tabeli garantuje pravi duel", rekao je Stefan Vidović.

A u A2 ligi, Primorac od 18 časova dočekuje Solaris i nastavlja borbu za plasman u elitni rang (dva kola prije kraja je drugoplasirani, a prvi ide direktno u A1 ligu).

Kotoranii su veliki favoriti protiv sastava iz Šibenika i sve sem sigurne pobjede domaćina bi se računalo kao senzacija...

Taj duel nije jedini koji će večeras biti odigran u drevnom gradu, jer od 20 časova Kataro igra protiv POŠK-a.