Roditeljski kutak: Batina (ni)je iz raja izašla?

Pogledajte novu kratku rubriku tokom koje djeca iz podgoričkih vrtića odgovaraju na različita pitanja. Saznajte “Šta je tajna" iz dječjeg ugla.

59 pregleda0 komentar(a)
Fizicko kaznjavanje djece, Foto: Google.com
01.03.2017. 13:44h

Nasilje nad djecom mnogo je opasnije i ima teže posljedice nego što većina ljudi smatra, upozoravaju brojni ljekari, psihilozi, pedagozi. U Roditeljskom kutku, u Bojama jutra na TV Vijesti u četvrtak 2. marta, komentarišemo podatke UNICEF-a koji govore da je u Crnoj Gori prihvatljivo fizičko kažnjavanje djece. Ukazujemo i na najčešće greške u vaspitavanju, te podsjećamo na savremene roditeljske stilove.

Gosti TV Vijesti psiholog Al Ammar Kašić, pedagoškinja Milica Pušonjić i Ida Ferdinandi iz UNICEF-a. Zainteresovani gledaoci imaće priliku da se uključe u razgovor putem telefonske linije birajući broj telefona 020/404-636.

Pogledajte u Bojama jutra neke od najstarijih snimaka koji se nalaze u filmskom arhivu Crnogorske kinoteke.

Govorimo o zelenoj turističkoj ponudi Crne Gore i njenom pozicioniranju kao zelene oaze u srcu Evrope.

Budite se uz Boje jutra i numere dječjeg hora “Zvjezdice”.

Pogledajte novu rubriku tokom koje djeca iz podgoričkih vrtića odgovaraju na različita pitanja. Saznajte “Šta je tajna" iz dječjeg ugla.

Gošća Boja jutra PR-ka kompanije M:tel Ana Martinović koja će nagraditi najbrže gledoce.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Edin Koljenović iz Građanske alijanse. U Bojama jutra i niz servisnih informacija kao i zanimljvosti iz svijeta.