Slavko Kalezić nastupa u Amsterdamu uoči Evrovizije

Nastup u Amsterdamu zakazan je za 8. april, pa crnogorski glumac i pjevač tom prilikom izvesti numeru “Space” koja još nije objavljena, a sa kojom će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu.

73 pregleda16 komentar(a)
sjaka slavko kalezić, Foto: Duško Miljanić
14.02.2017. 18:18h

Crnogorski predstavnik na 62. izdanju Eurosonga, koji će se održati od 9. do 13. maja u Kijevu, nastupiće u Amsterdamu u okviru Pre-partyja, promotivnog događaja koji predstavlja učesnike te muzičke manifestacije. Ovu informaciju za “Vijesti” je potvrdio Slavko Kalezić, koji se trenutno nalazi u Švedskoj.

“Poznato je da se prije Evrovizije organizuju poznati pre-party događaji u evropskim metropolama gdje se promoviše evrovizijska pjesma, država i umjetnik koji je predstavlja i veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv da budem dio amsterdamskog pre-partyja sa svojim timom”, kazao je on.

Nastup u Amsterdamu zakazan je za 8. april, pa crnogorski glumac i pjevač tom prilikom izvesti numeru “Space” koja još nije objavljena, a sa kojom će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu.

“S obzirom na to da će evrovizijska pjesma 'Space' i spot za nju premijerno biti prikazani u prvoj polovini marta, a pre-party u Amsterdamu biti održan 8. aprila, logično je da ću je izvesti i tom prilikom”, objasnio je Kalezić, koji je nešto ranije potvrdio i nastup na sličnom događaju u Madridu.

“Svaki nastup će biti različit i uvijek će biti iznenađujući. Ovo je misija koja za mene ima iskonski značaj, a kako za mene tako i za cijelu državu. Želim da dam maksimum iznad maksimuma”, obećava glumac i pjevač, koji je početkom mjeseca boravio u Španiji.

“Madrid me je osvojio. Još sam pod utiscima. Ne mogu da opišem pripadanja tamo. Novinari su me prihvatili s oduševljenjem. Imao sam mnogo gostovanja i sve je rezultiralo time da sam prvi zvanično predstavljeni performer, prvog Spain Eurovision Pre-Partyja koji će se održati 15. aprila u spektakularnoj 'La Riviera' areni”, odgovara on i dodaje da će time završiti predevrovizijsku turneju.

“Nastup u Madridu će imati poseban vajb, jer sam u tom gradu počeo turneju i tamo ću je završiti”, istakao je on.

Na pitanje da li će osim u Amsterdamu i Madridu, imati još promotivnih nastupa, Kalezić je nagovijestio: “Za sada su to veliki potvrđeni događaji”.

Kalezić, koji je za “Vijesti” pričao iz Švedske ostao je tajnovit i što se tiče boravka u toj zemlji.

“Zašto sam ovdje - neka to bude, još uvijek, moja mala tajna”, poručio je on.