Murinjo je srećan u klubu i klub je srećan sa njim

"Žoze je veoma srećan u klubu i klub je veoma srećan sa njim. On ima višegodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i potpuno je posvećen stvaranju pobjedničkog projekta", naveo je Mendeš

0 komentar(a)
Liga šampiona Žoze Murinjo Mančester junajted, Foto: Reuters
07.12.2018. 15:04h

Nakon što se Žoze Murinjo mjesecima nalazi na udaru javnosti i medija, koji mu odavno traže zamjenu na klupi Mančester junajteda, reagovao je njegov agent Žorž Mendeš.

Portugalac je u saopštenju naveo da su priče da će Murinjo na kraju sezone, a možda i ranije napustiti "Old traford", apsolutno neistinite.

"Žoze je veoma srećan u klubu i klub je veoma srećan sa njim. On ima višegodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i potpuno je posvećen stvaranju pobjedničkog projekta", naveo je Mendeš.

Junajted se trenutno nalazi na sedmom mjestu Premijer lige, bez pobjede je četiri meča, ima osam bodova manje od četvrtoplasiranog Čelsija, a 18 od lidera Mančester sitija.

Danas su se pojavile informacije da bi mogao da ga zamijeni Maurisio Poketino, trener Totenhema, ali da bi "đavoli" morali da plate 40 miliona funti za obeštećenje.