Kadeti poraženi od Ukrajine

Poraz od Ukrajine 4:1 na startu turnira. Naredni meč sa Grčkom (četvrtak)

0 komentar(a)
kadetska reprezentacija, Foto: FSCG
17.01.2017. 15:30h

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom meču „Mercedes benz Egej kupa“ od selekcije Ukrajine rezultatom 4:1.

Izabranici Borisa Miličkovića su pružili dobar otpor rivalu u prvom poluvremenu, kada su i poveli sa 1:0 golom Nikše Vujanovića, ali u nastavku nisu mogli da prate ritam fizički spremnijih protivničkih fudbalera.

"Odigrali smo dva različita polivremena. Tokom prvog smo bili ravnopravni i kod rezultata 1:1 imali idealnu priliku da po drugi put dođemo do prednosti. U nastavku nismo uspjeli da održimo nivo igre iz prvog poluvremena, odigrali smo dosta slabije i napravili mnogo početničkih grešaka u fazi odbrane. Uz to, propustili smo i nekoliko prilika da zatresemo mrežu protivnika. Kada se sve prikazano uzme u obzir mislim da je rezultat previsok jer nismo bili bez igre i izglednih prilika, pogotovo u prvom poluvremenu", kazao je Miličković za sajt FSCG.

Drugi meč na turniru naša selekcija odigraće u četvrtak, 19. januara, protiv selekcije Grčke sa početkom u 14.30 časova.

Crna Gora je igrala u sastavu: Petar Radulović, Matija Drinčić, Andrej Pupović, Mirko Milikić, Abdel Osmanović, Andrija Krivokapić (Amir Muzurović), Ivan Bojović, Nikša Vujanović, Petar Vukčević (Egzon Dinoša), Jovan Mirković (Veljko Radenović), Ognjen Gašević (Ilija Vujović).